Håll koll på vad som händer.
När det händer.

Här får du de senaste nyheterna om oss och våra kunder.

Vi hälsar inRiver välkomna till byrån!

Under årets sista månader påbörjades ett samarbete med inRiver – ett ledande mjukvaruföretag inom Product Information Management (PIM). Att få arbeta med inRiver är spännande ur flera aspekter. Dels för att det är ett svenskt företag med ambitionen och förutsättningarna att växa internationellt, men kanske framförallt för att man har en mjukvara som är i absolut framkant om man önskar effektivisera och automatisera delar av sin marknadskommunikation. I synnerhet om man är ett företag som har ett stort antal konsumentprodukter vars erbjudanden ska kommuniceras i många olika kanaler (läs mer om inRivers erbjudande här).
 
Våra inledande uppdrag för inRiver har bestått i att förädla företagets visuella uttryck och parallellt med det förbättra sälj- och mötesmaterial.

Nyheter 2014

Kommunikation som berör människor och förflyttar företag

Vi är en prestigelös samarbetspartner inom kommunikation som främst riktar våra tjänster till företag med internationell profil. Våra uppdragsgivare finns inom life science, ICT, livsmedels- & förpackningsindustrin, finans- & försäkringssektorn samt clean-tech. Kännetecknande för vårt arbete är fokus på affärsnytta, starka budskap med dramaturgisk höjd och effektivt nyttjande av såväl digitala som traditionella kanaler.