Håll koll på vad som händer.
När det händer.

Här får du de senaste nyheterna om oss och våra kunder.

Vi fortsätter att arbeta med Guldlaget

Under fem års tid har vi arbetat med MFFs digitala kommunikation. Vi har utformat strategier för att stärka värdeorden glädje och stolthet, vi har tagit fram kampanjer som fått fäste runt om i Sverige och vi har arbetat med att öka mängden rörligt innehåll - allt för att MFFs vänner och supporters ska kunna ta del av det som händer i och runt laget. 
Och det glädjer oss att vi kommer att fortsätta att göra så även under 2014. Under året kommer vi att fokusera på utvecklingen av MFFs webbsida, deras digitala plattformar och tillsammans med den nya ledningen ta sats för att fortsätta vara ledare inom svensk fotboll. 

2013 blev ett guldår, och vi ser fram emot ytterligare ett sådant. 

Nyheter 2014

Kommunikation som berör människor och förflyttar företag

Vi är en prestigelös samarbetspartner inom kommunikation som främst riktar våra tjänster till företag med internationell profil. Våra uppdragsgivare finns inom life science, ICT, livsmedels- & förpackningsindustrin, finans- & försäkringssektorn samt clean-tech. Kännetecknande för vårt arbete är fokus på affärsnytta, starka budskap med dramaturgisk höjd och effektivt nyttjande av såväl digitala som traditionella kanaler.