Håll koll på vad som händer.
När det händer.

Här får du de senaste nyheterna om oss och våra kunder.

Ny byråchef på The Concept Factory

Vi kan idag meddela att vår affärsutvecklare Frida Sandin, som varit med företaget i snart ett år, kommer att tillsättas som byråchef.

– Frida kommer nu än tydligare att stärka vår digitala affär, hon har tung erfarenhet från internationella uppdrag och är en stark ledare och drivkraft. Hennes bakgrund i kombination med den erfarenhet som redan finns inom företaget kommer att ytterligare lyfta vårt erbjudande, säger Joachim Lindgren, VD.

– Jag kommer ha ett fortsatt fokus på resultatinriktad kommunikation. The Concept Factory har med sina 20 år i branschen en unik position i södra Sverige, den positionen är sprungen ur att konsekvent arbeta nära kunden och med en tydlig målbild för kommunikationsinsatserna. Mitt uppdrag är att stärka och vidareutveckla den positionen, säger Frida Sandin.

Frida behåller sin tidigare plats i ledningsgruppen och kommer parallellt med byråchefsrollen att fortsätta leda det strategiska affärsutvecklingsarbetet hos våra kunder.

Nyheter 2014

Kommunikation som berör människor och förflyttar företag

Vi är en prestigelös samarbetspartner inom kommunikation som främst riktar våra tjänster till företag med internationell profil. Våra uppdragsgivare finns inom life science, ICT, livsmedels- & förpackningsindustrin, finans- & försäkringssektorn samt clean-tech. Kännetecknande för vårt arbete är fokus på affärsnytta, starka budskap med dramaturgisk höjd och effektivt nyttjande av såväl digitala som traditionella kanaler.