Håll koll på vad som händer.
När det händer.

Här får du de senaste nyheterna om oss och våra kunder.

Nu är det dags att anmäla sig till Doers’ Event

Som vi berättat tidigare har vi inlett ett samarbete med arrangörerna bakom
Doers’ Event som är ett evenemang för entreprenörer, av entreprenörer.
Nu är det hög tid att anmäla sig till eventet – anmälan har bara varit öppen någon vecka men platserna går som smör i solsken, så det gäller att passa på om man ska få en plats! Är du entreprenör och vill vara med på en spännande dag full med samtal och möten, break-out sessions, överraskningar och utmaningar är det bara att gå in på www.doersevent.se och skicka in din anmälan. Där kan du också läsa mer om eventet och om alla som kommer att medverka på ett eller annat sätt under dagen.

Som sponsor och samarbetspartner har vi på TCF tagit fram eventets grafiska profil, hemsida och övrig kommunikation. Vår förhoppning är naturligtvis att eventet ska bli en succé och att vi, liksom alla övriga medverkande, ska få ut mycket av alla möten och kontakter som skapas genom eventet. Ambitionen är att Doers’ Event ska bli en nationell arena för svenskt entreprenörskap och vi är stolta över att vara med på den resan.

Nyheter 2014

Kommunikation som berör människor och förflyttar företag

Vi är en prestigelös samarbetspartner inom kommunikation som främst riktar våra tjänster till företag med internationell profil. Våra uppdragsgivare finns inom life science, ICT, livsmedels- & förpackningsindustrin, finans- & försäkringssektorn samt clean-tech. Kännetecknande för vårt arbete är fokus på affärsnytta, starka budskap med dramaturgisk höjd och effektivt nyttjande av såväl digitala som traditionella kanaler.