Håll koll på vad som händer.
När det händer.

Här får du de senaste nyheterna om oss och våra kunder.

Mff.se blev ”Årets bästa föreningssajt”!

Nu har den gått av stapeln, Internetworlds stora webgala där Sveriges 100 bästa webbsajter skulle koras.

 Förväntansfulla åkte vi upp till Stockholm och kom hem belönade med priset för ”Bästa föreningssajt 2010” för Malmö FFs klubbsajt, där vi stått för design och struktur och Stratiteq för tekniken. Motiveringen löd:

"Nyheter, biljetter och supportrar. Genom att fokusera på det viktigaste, och presentera det attraktivt, har föreningen skapat en digital hemmaarena med toppstämning. Den här sajten är en av lagets viktigaste supportrar."

En stolt Patrik Jandelin, evenemangsansvarig på MFF tog emot priset från Internetworlds chefredaktör på Café Opera. På den totala listan hamnade mff.se på en hedrande 45:e plats, med jättar som Hennes & Mauritz, SEB och Svenska Spel efter sig. Inte illa det heller.

Nyheter 2010

Kommunikation som berör människor och förflyttar företag

Vi är en prestigelös samarbetspartner inom kommunikation som främst riktar våra tjänster till företag med internationell profil. Våra uppdragsgivare finns inom life science, ICT, livsmedels- & förpackningsindustrin, finans- & försäkringssektorn samt clean-tech. Kännetecknande för vårt arbete är fokus på affärsnytta, starka budskap med dramaturgisk höjd och effektivt nyttjande av såväl digitala som traditionella kanaler.